Vakantiehuis Eva

             


Home

Contact
 


Dit vrijstaand vakantiehuis is gelegen op een rustige plek in het plaatsje Hrinova en is geschikt voor maximaal 5 pers. Er is een flinke zonnige tuin met een paar fruitbomen. Tevens is er een tuintafel, 4 tuinstoelen en een parasol. De auto kan op eigen terrein geparkeerd worden. De begane grond van het huis ligt iets hoger dan de tuin.De woonkamer heeft dan ook een balkon. Behalve meubilair is er in de woonkamer ook een radio en T.V. Er is een ruime keuken met een eettafel, een koelkast, fornuis, oven, magnetron, koffiezetapparaat en verder alles wat men nodig heeft zoals serviesgoed, pannen enz. Op de gang bevindt zich een toilet. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en een balkon. Op de 2e slaapkamer staan twee 1 persoons bedden. De derde slaapkamer heeft een 1 persoons bed. Verder is er een badkamer met douche, wastafel en toilet. Het huis heeft centrale verwarming op gas. Huisdieren zijn niet toegestaan. Op een paar minuten lopen van het huis zijn verschillende supermarkten, een slager en verder nog wat winkeltjes. Vlakbij stopt ook een bus. Meer informatie over de omgeving vindt u op de andere pagina. U kunt meer foto's van het huis aanvragen via de e-mail.
Het huis is van Dhr. Martin Nosal die zelf in Hrinova woont. Bij hem kunt u terecht met eventuele vragen en hij is ook bereid om u iets van de mooie omgeving te laten zien. De familie spreekt Duits.

PRIJZEN:

Hoogseizoen (+ alle schoolvakanties): 275,- per week

Middenseizoen (mei, juni en september): 250,- per week

Laagseizoen: 225,- euro per week.

Prijzen zijn excl. 1x eindreiniging ( 40,- euro).
De borgsom bedraagt 150,00. Dit bedrag dient uiterlijk 2 weken voor aankomstdatum te zijn overgemaakt. Na aftrek van eventuele schadekosten wordt de borg binnen enkele dagen na uw vertrek teruggestort op uw rekening.

In de winter komen er stookkosten bij. Die zijn gemiddeld 45,- euro per week. Bij strenge vorst iets meer, bij zacht weer iets minder.

Bij de prijs is het beddengoed ( dekbedovertrek, onderlaken en sloop) inbegrepen. U moet zelf handdoeken, theedoeken e.d. meebrengen. U kunt die ook huren bij de eigenaar voor 6,- euro p.p.p.w. Dit graag bij de reservering aangeven.

Op de aankomstdatum kunt u na 15.00 uur terecht. Op de dag van vertrek dient u voor 10.00 uur het huis te hebben verlaten. (Afwijkingen in overleg met de eigenaar).

BESCHIKBAARHEID:

Dit vakantiehuis wordt voorlopig niet verhuurd.


RESERVEREN:

Voor meer informatie of reservering:
E-mail: info@slowakijevakantiehuis.nl
Telefoon: 0168 412433


Voor meer foto's van Huis Eva, zie het Picasa album van Slowakije Vakantiehuis