Vakantiehuis Zlata

             


Home

Contact
 


Dit pas gerenoveerde vakantiehuis is gelegen tegen de helling van de berg Polana. Het heeft een hele grote zonnige tuin met veel gras en wat fruitbomen. Ideaal voor kinderen om te spelen. Men heeft een mooi uitzicht op het dal met de plaats Hrinova. Er zijn tuinstoelen aanwezig. Er is ook een vuurplaats waar men een kampvuur kan maken. Het huis is geschikt voor 6 personen. Het woongedeelte, de keuken, 1 slaapkamer en de badkamer liggen op de 1e verdieping die te bereiken is via een oplopend pad naar de voordeur. Rechts van de voordeur is een kleine serre. Er is een hal met aan de ene kant een ruime slaapkamer met een 2 pers. bed en aan de andere kant de badkamer met een douche, een wastafel en een toilet. Aan het eind van de gang is een ruime, modern ingerichte keuken met gasstel, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en verder alle spullen die men nodig heeft. Er staat een eettafel en er is tevens een (open) haard die ook kan dienen als verwarming. Vanuit de keuken komt men in de woonkamer waar een bankstel staat, een wandkast, een stereotoren en een TV. Beneden zijn nog 3 slaapkamers met in totaal 4 bedden. Ook is er beneden een badkamer met douche, wastafel en toilet. De auto kan bij het huis in de tuin worden geparkeerd. Meer foto's van het huis kunt u aanvragen via de e-mail.

Het huis is rustig gelegen in een prachtig gebied waar men mooie wandelingen kan maken of waarvandaan men leuke tochten kan maken naar interessante stadjes, kastelen, verschillende soorten grotten, bergen en meertjes (zie pagina over de omgeving) Het huis ligt ca. 40 m af van de weg die van Hrinova naar de berg de Polana loopt. Vlakbij is een bushalte. Er is verder maar weinig verkeer. Het huis ligt op ongeveer 6 km van Hrinova, waar verschillende supermarkten zijn. Voor brood en drinken kunt u ook terecht bij een klein winkeltje 3 km van het huis af ligt. Aan de rand van Hrinova is dit jaar een nieuwe skipiste geopend van ruim 1 kilometer lengte; sneeuwkanonnen zijn aanwezig. Ook op de berg Polana (ca. 6 km.) wordt in de winter volop geskied. Er zijn 3 skiliften en er is ook een hotel - restaurant.
Dit vakantiehuis is eigendom van Dhr. Martin Nosal die zelf in Hrinova woont. Bij hem kunt u altijd terecht met vragen en als u het leuk vindt laat hij u graag iets van de mooie omgeving zien. De familie spreekt Duits.

PRIJZEN:

Hoogseizoen: 280,- euro per week

Middenseizoen (mei, juni en september): 265,- euro per week

Laagseizoen: 255,- euro per week

Prijzen zijn excl. 1x eindreiniging ( 40,- euro).
In de winter komen er stookkosten bij. Die zijn gemiddeld 45,- euro per week. Bij strenge vorst iets meer, bij zacht weer iets minder.
Voor een huisdier wordt 35,- euro per vakantie gerekend.

Bij de prijs is het beddengoed ( dekbedovertrek, onderlaken en sloop) inbegrepen. U moet zelf handdoeken, theedoeken e.d. meebrengen. U kunt die ook huren bij de eigenaar voor 6,- euro p.p.p.w. Dit graag bij de reservering aangeven.

Op de aankomstdatum kunt u na 15.00 uur terecht. Op de dag van vertrek dient u voor 10.00 uur het huis te hebben verlaten. (Afwijkingen in overleg met de eigenaar).

BESCHIKBAARHEID:

Dit vakantiehuis wordt voorlopig niet verhuurd.

RESERVEREN:

Voor meer informatie of reservering:
E-mail: info@slowakijevakantiehuis.nl
Telefoon: 0168 412433


Voor meer foto's van Huis Zlata, zie het Picasa album van Slowakije Vakantiehuis